Vă rugăm citiți cu atenție Termenii și Condițiile prezentate mai jos înainte de a comanda/solicita orice bun sau serviciu din partea ZORA Consultanta si Servicii SRL prin intermediul site-ului cofetariazora.ro, telefonic sau prin email.

I. Conditii generale

Site-ul cofetariazora.ro (denumit in continuare “Site-ul” sau “Cofetariazora”), continutul acestuia, inclusiv orice pagina componenta a acestuia sunt puse la dispozitie de ZORA Consultanta si Servicii SRL si pot fi utilizate numai in conformitate cu conditiile de acces si utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atentie inainte de a utiliza cofetariazora.ro. 

Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a Cofetariazora de catre orice persoana, constituie contractul (denumit in continuare “Contractul”) dintre societatea ZORA Consultanta si Servicii SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Eliza Zamfirescu Leonida, nr. 9, Ap. 2, Sector 1 si cu
puncte de lucru in Bucuresti, Str. Uranus nr. 100, Bl. 53, Sector 3 si in Voluntari, Soseaua Bucuresti Nord nr. 14 (Pipera Plaza) inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 40/1921/2019, avand cod fiscal RO 40644248, si orice persoana care utilizeaza site-ul Cofetariazora sau contacteaza Cofetariazora la numerele de telefon disponibile pe site (denumita in continuare “Utilizator”).

Utilizarea Cofetariazora presupune capacitatea legala necesara pentru legarea unor raporturi contractuale, astfel ca utilizarea site-ului Cofetariazora (inclusiv plasarea oricaror comenzi de livrare) constituie o declaratie privind indeplinirea urmatoarelor conditii:

(i) implinirea varstei de 18 ani;

(ii) inexistenta unor circumstante care afecteaza capacitatea legala si

(iii) acceptarea deplina a prevederilor din acest Contract.
Daca oricare dintre aceste conditii nu este indeplinita, trebuie sa incetati imediat utilizarea site-ului Cofetariazora.

Utilizarea de catre orice persoana a oricaror functionalitati din Cofetariazora creeaza, automat si fara alta formalitate, calitatea de Utilizator in sensul acestui Contract. Plasarea unei comenzi catre ZORA Consultanta si Servicii SRL (prin site, telefonic sau prin email) constituie acceptarea implicita de catre Utilizator a conditiilor acestui Contract. Refuzul de a deveni Utilizator in sensul acestui Contract presupune obligatoriu incetarea imediata a utilizarii Cofetariazora.

II. Plasarea comenzii

Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor la laborator si de capacitatea livrării. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Această confirmare de primire va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. In cazul in care datele de contact comunicate la plasarea comenzii (in formularul de comanda sau telefonic) nu sunt corecte (sau Utilizatorul nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii) ne rezervam dreptul de a refuza livrarea comenzii.

Faptul că ați primit o confirmare de primire nu înseamnă neapărat că noi vom fi capabili să onorăm comanda: odată ce am trimis emailul de confirmare a primirii comenzii, vom verifica cu laboratorul – disponibilitatea produselor comandate, și cu livratorii – capacitatea de livrare, iar in cazul în care produsele comandate și capacitatea de livrare sunt disponibile, Cofetaria ZORA va confirma catre dvs (telefonic, prin email sau SMS) acceptarea comenzii, si va va comunica timpul estimat de livrare – acesta poate varia in functie de conditiile de trafic, sau de gradul de incarcare a livratorilor si a laboratorului. In cazul in care nu sunteti de acord cu timpul de livrare, puteti comunica asta telefonic in interval de 10 minute dupa primirea confirmarii de acceptare a comenzii din partea Cofetaria ZORA. Dupa acest interval, deoarece comanda va fi fost data deja in lucru la laborator, nu se va mai putea anula comanda fara plata integrala a produselor si a taxei de livrare.

Preluam comenzi prin intermediul site-ului, telefonic sau prin email, de luni până vineri între orele 10.00-19.00 și sâmbăta între orele 10.00-15.00.

Produsele din categoriile „Torturi” si Patiserie sarata” vor fi livrate in termen de 2 zile lucratoare de la primirea si confirmarea comenzii. 

Produsele din categoriile „Prajituri„, „Patiserie dulce” si „Mini prajituri” vor fi livrate in termen de 24 ore de la primirea si confirmarea comenzii.

Livrarile vor fi efectuate in intervalul orar 13.00 – 17.00, de luni pana vineri. 

Valoarea minima a comenzii este 200 Lei.

Costul transportului este 25 Lei.

Produsele care au eticheta „Predare rapida” pot fi ridicate de catre utilizator din Cofetaria ZORA, locatia din strada Uranus nr. 100, Bl. 53 in 2 ore de la primirea si confirmarea comenzii. Pentru aceste produse, ultima comanda se poate efectua de luni pana vineri pana la ora 17.00 si sambata pana la ora 12.00.   

Pentru evenimente, produse care nu sunt descrise pe site-ul Cofetariazora.ro sau produse care necesita timp mai indelungat de executie comenzile se vor primi cu minim 7 zile lucratoare inainte.

III. Preturi si plata

Toate prețurile listate pe site (atat preturile produselor cat si taxa de livrare) sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site și de a opri listarea bunurilor și serviciilor.

Utilizatorul trebuie sa anunte reprezentantii ZORA Consultanta si Servicii SRL (prin formularul de comanda, sectiunea Adauga o nota) daca este alergic la orice ingredient, indiferent daca acesta este mentionat sau nu pe site, in lista de ingrediente aferenta produselor comandate. Reprezentantii ZORA Consultanta si Servicii SRL se angajeaza sa comunice telefonic laboratorului, cerintele Utilizatorului.

Prețul total al comenzii de bunuri și servicii, inclusiv taxele de livrare și alte cheltuieli vă vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata trebuie să se facă integral, pentru toate bunurile expediate și pentru toate serviciile furnizate. Plata poate fi făcută doar în metoda selectionata la plasarea comenzii (plata la livrare sau plata online).

Dacă alegeți plata online, aceasta trebuie făcută înaintea livrării comenzii. Plata online se va realiza prin redirectionarea Utilizatorului pe pagina procesatorului de plati Netopia, iar comanda va fi inregistrata in sistemul Cofetariazora doar dupa primirea confirmarii platii, din partea procesatorului.

Netopia este principala platforma de plati online folosita de magazinele online din Romania.

Procesatorul Netopia este complet responsabil de securitatea datelor. Odata accesata platforma de plati a acestuia, compania ZORA Consultanta si Servicii SRL nu se va face responsabila de niciun fel de eventuale daune cauzate Utilizatorului ca urmare a folosirii platformei de plati online Netopia.

Conditiile de mai sus sunt valabile in perimetrul Municipiului Bucuresti si nu includ comunele sau orasele limitrofe Bucurestiului.

Toate prețurile sunt în Lei. TVA-ul este inclus, în afara cazului în care este indicat altfel.

IV. Livrarea

Livrăm doar în perimetrul orașului București. Deocamdată nu livrăm în localitațile limitrofe – pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon destinat comenzilor de pe site. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care strada nu se regaseste in lista de strazi disponibila pe site, in formularul de comanda – sau in cazul in care adresa este in afara Municipiului Bucuresti.

Toate comenzile vor fi livrate de către un curier în măsură, angajat al ZORA Consultanta si Servicii SRL sau apartinand unei terte parti cu care avem un contract de livrare. Noi vom depune tot efortul pentru a prepara si a livra produsele în termenul precizat, cu toate acestea, nu vom fi răspunzători pentru orice prejudiciu adus de întârzierea livrării comenzii. Dacă comanda nu este livrată în timpul estimat, ne puteți contacta prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea de a livra comanda cât mai repede posibil.
In cazul in care se preconizeaza intarzieri fata de termenul de livrare estimat initial si agreat de Utilizator va vom contacta telefonic pentru a va informa despre noul timp estimat de livrare. In cazul in care nu acceptati noul timp estimat de livrare, aveti posibilitatea in cadrul respectivei convorbiri telefonice de a anula comanda. Se considera ca acceptati noul timp de livrare atat in cazul in care raspundeti pozitiv la apelul nostru, cat si in cazul in care nu va putem contacta telefonic pentru comunicarea noului timp de livrare.

Trebuie să asigurați la momentul livrării bunurilor accesul livratorului in casa / cladire, si sa raspundeti la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii, pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire. 

În cazul neacceptării livrării comenzii in timpul de livrare comunicat sau in cazul in care livratorul nu reuseste sa livreze comanda din cauza instrucțiunilor inadecvate ale Utilizatorului sau a lipsei de raspuns la apelurile livratorului, aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. Orice transport suplimentar, depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportăm ca urmare a incapacității de livrare din vina Utilizatorului vor fi in responsabilitatea Utilizatorului, care va trebui să despagubeasca integral societatea ZORA Consultanta si Servicii SRL pentru astfel de costuri.

V. Protectia datelor

ZORA Consultanta si Servicii SRL va colecta, prin intermediul site-ului www.cofetariazora.ro a aplicatiilor mobile, Glovo, Foodpanda, Tazz sau alte aplicatii, datele relevante privind Utilizatorul si comanda acestuia, respectiv numarul de telefon sau alte date de identificare a Clientului si tipul de Produs comandat.

Toate datele personale transmise către ZORA Consultanta si Servicii SRL prin intermediul site-ului sau aplicatiilor sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.

Cofetariazora.ro folosește serviciile Google de publicitate (AdWords) și de analiză a traficului (Analytics).

Datele de trafic colectate prin intermediul fișierelor cookies sunt doar de caracter statistic (folosite pentru analiza traficului pe site) și nu conțin date personale cum ar fi email, nume sau numere de telefon. Google Analytics.

Acest site folosește Google Analytics, un “web analytics service” (un serviciu de analiză web) furnizat de Google, Inc. (“Google”). Google Analytics folosește fișiere “cookies”; acestea sunt documente text plasate pe calculatorul dumneavoastră care ajută site-ul web să analizeze cum este folosit de către utilizatori. Informația generată de cookies despre întrebuințarea site-ului de către dumneavoastră (inclusiv adresa dumneavoastră IP) va fi transmisă și stocată de Google pe serverele din Statele Unite. Google va folosi această informație pentru evaluarea întrebuintării site-ului de către dumneavoastră, pentru rapoarte de compilare despre activitatea acestuia pentru operatorii web și pentru a furniza alte servicii referitoare la activitatea și întrebuințarea internetului.

Compania Google poate totodată transfera această informație către terțe parți când legea o obligă acest lucru sau când astfel de terțe părți procesează informația ca reprezentant al Google.

Acesta nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte informații deținute de Google. Puteți refuza să folosiți fișierele cookies prin activarea setărilor adecvate de pe browser-ul dumneavoastră, dar vă semnalăm faptul că dacă faceți acest lucru este posibil să nu mai puteți folosi acest site web la capacitate maximă. 

Prin întrebuințarea acestui site sunteți de acord ca Google să proceseze informații despre dumneavoastră pentru scopurile menționate mai sus, conform politicii de
confidențialitate Google.

Cofetariazora.ro își rezervă dreptul de a contacta clienții pentru detalii referitoare la comenzile plasate sau pentru păreri. Dacă nu doriți să vă contactăm la adresa de email menționată în datele de contact, vă rugăm să specificați aceasta aici.

VI. Reclamații

Luăm foarte în serios reclamațiile și plângerile și urmărim să răspundem acestora în termen de 5 zile lucrătoare. Toate reclamațiile și plângerile trebuie adresate la adresa de mail office@cofetariazora.ro.

VII. Limitarea de raspundere

Incercam sa ne asiguram că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legatură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere indirectă, pierderi de date, pierderi de venituri sau profit, daune materiale sau pierderea unor terțe părți care decurge din utilizarea site-ului sau din achiziționarea oricărui produs sau serviciu oferit de noi. Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil.

Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiillor de la terțe părți sau din utilizarea oricăreri terțe părți a website-ului sau din consumul alimentelor sau băuturilor ale unui restaurant asociat. Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de produse și servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată.

Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.

Dacă ne-am angajat în a furniza comenzi similare catre mai mulți clienți și suntem împiedicați de la îndeplinirea în totalitate a obligațiilor noastre ca urmare a unui caz de forță majoră, ne putem decide care dintre comenzi le vom onora și în ce măsură.

Noi putem subcontracta orice parte sau părți din serviciile și bunurile pe care le oferim și ne atribuim orice parte sau părți din drepturile noastre în temeiul acestor termeni și condiții fără consimțământul dumneavoastră și fără vreo obligație de a vă notifica.

Putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment fără o eventuală notificare.

Termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.

Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea.

Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor ZORA Consultanta si Servicii SRL sau remedierile în temeiul acordului nu va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris.

Acești termeni și condiții și un contract (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

Ambele părți se supun jurisdicției exclusive a instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.