CUM PLATESC ONLINE CU CARDUL  (Visa, Visa Electron, Maesto, MasterCard) 

 

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar„ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard

se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

PROTOCOL 3D Secure

 

 

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2). Selectarea metodei de plata nu este o optiune automata! Aveti, asadar, posibilitatea sa optati pentru metoda cea mai convenabila, de la o comanda la alta.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Odată cu livrarea comenzii vei primi bonul fiscal și, în cazul în care ai solicitat acest lucru, factura fiscală.

Pentru comenzi mai mari de 300 Lei este necesară plata unui avans de 50% din valoarea comenzii, fie în numerar direct în cofetărie, fie prin transfer bancar. Comanda va fi dată în lucru și realizată astfel încât să reflecte dorințele tale, imediat ce avem confirmarea plății. 

Pentru orice informații, comenzi deosebite sau întrebări suplimentare, ne poți contacta cu încredere la numărul de telefon 0771 119 563 sau pe adresa de email: comenzi@cofetariazora.ro de luni până vineri între orele 10.00-19.00 și sâmbăta între orele 10.00-15.00.