UNDE LIVRAM 

Iti putem livra produsele comandate, in Bucuresti, intre orele 13.00 – 17.00 de luni pana vineri. Pentru livrari in zilele de sambata sau duminica sau in afara intervalului orar mentionat mai sus te rugam sa ne contactezi.

Produsele din categoriile „Torturi” si Patiserie sarata” vor fi livrate in termen de 2 zile lucratoare de la primirea si confirmarea comenzii 

Produsele din categoriile „Prajituri„, „Patiserie dulce” si „Mini prajituri” vor fi livrate in termen de 24 ore de la primirea si confirmarea comenzii.

Livrarea produselor se face in Bucuresti pentru comenzi cu valori minime de 200 Lei iar costul transportului este 35 Lei.

Capacitatea noastra de transport frigorific este limitata, astfel, ne rezervam dreptul de a refuza comenzi pe care nu le putem onora la timp. 

Poti ridica produsele comandate si de la cofetaria noastra din strada Uranus nr. 100.

Comenzile plasate prin email sau formular de comanda de pe site se considera acceptate doar in urma confirmarii noastre telefonice, prin email sau mesaj telefonic. 


RETUR

 Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 3 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se retine valoarea avansului.

În cazul in care anularea comenzii a fost solicitata în timp si in același timp laboratorul a acceptat anularea comenzii, va vom returna sau recredita debitul dumneavoastra cu suma totala în termen de 14 zile, care include taxa de livrare inițiala (daca este cazul) pe care ati achitat-o pentru livrarea produsului.

In cazul in care produsul comandat nu este disponibil, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care ati comunicat pe adresa de email comenzi@cofetariazora.ro ca doriti returnarea contravalorii comenzii.

 

Putem anula o comanda daca produsul nu este disponibil pentru oricare motiv. Va vom anunța daca este cazul si va vom returna orice plata pe care ati realizat-o. 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind numai metoda de virament bancar. 


CUM COMAND

Poți comanda telefonic, prin email, folosind formularul din site sau direct în cofetăria noastra din strada Uranus 100. Alege varianta cea mai ușoară pentru tine. 

  • Comandă în cofetăriile noastre – Te așteptăm zilnic în cofetăriile ZORA unde poți vedea  produsele noastre și unde poți discuta cu cineva din echipa noastră despre ce îți dorești să comanzi. 
  • Comandă telefonic – Ne poți suna la 0771 119 563 pentru a afla mai multe informații sau pentru a plasa o comandă. Răspundem de luni până vineri între orele 10.00-19.00 și sâmbăta între orele 10.00-15.00.   
  • Comandă prin email – Ne poti scrie la adresa comenzi@cofetariazora.ro ce îți dorești să comanzi. Cineva din echipa noastră te va suna cât se poate de repede, pentru a confirma comanda și a stabili toate detaliile. 
  • Comandă cu ajutorul formularului de pe site – Poți folosi formularul de pe acest site pentru a plasa o comandă. Cineva din echipa noastră te va suna cât se poate de repede pentru a confirma comanda și a stabili toate detaliile.