CUM COMAND

Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email, online direct de pe site, cu ajutorul formularului de contact pentru produse personalizate sau in cofetaria noastra din strada Uranus 100.
– Comanda in cofetariile noastre – Te invitam zilnic in cofetaria ZORA pentru a-ti prezenta produsele noastre si pentru a discuta impreuna despre comanda ta.

– Comanda online de pe site – Adauga produsele dorite in cos, completeaza informatiile necesare pentru efectuarea comenzii (daca optezi sa iti faci cont, datele vor fi salvate pentru viitoarele comenzi). Dupa ce te asiguri ca esti de acord cu Termenii si Conditiile noastre apasa butonul Trimite Comanda, un reprezentant al cofetarie noastre te va suna pentru a confirma
comanda si pentru a stabili detalii, daca este cazul. 

–  Comanda telefonic – Ne poti suna pentru informatii si pentru a plasa o comanda de luni pana vineri intre orele 10.00-19.00 si sambata intre orele 10.00-15.00.

– Comanda prin email – Ne poti scrie la adresa comenzi@cofetariazora.ro pentru a plasa o comanda. Un reprezentant al cofetariei noastre te va suna pentru a confirma comanda si pentru a stabili detalii, daca este cazul.

– Comanda cu ajutorul formularului de pe site – Poti completa formularul de comanda de pe acest
site pentru a plasa o comanda personalizata. Un reprezentant al cofetarie noastre te va suna pentru a confirma
comanda si pentru a stabili detalii, daca este cazul.


CUM PLATESC

– Daca ridici produsele personal din magazinele noastre, poti achita produsele comandate cu cardul bancar sau numerar.
– Daca ai optat pentru livrare, poti achita produsele cu numerar sau iti putem trimite un link de plata pe adresa ta de email.
Odata cu livrarea comenzii vei primi bon fiscal si, daca ai solicitat acest lucru, factura fiscala.
Pentru comenzi mai mari de 200 Lei este necesara plata unui avans de 50% din valoarea comenzii, fie in numerar la cofetaria noastra, fie prin transfer bancar.
Imediat ce primim confirmarea platii bancare, comanda va fi procesata si realizata intocmai indicatiilor tale.

Pentru orice informatii, comenzi deosebite sau intrebari suplimentare, ne poti contacta la adresa de
email: office@cofetariazora.ro sau la numarul de telefon 0771 119 563 de luni pana vineri intre orele
10.00-19.00 si sambata intre orele 10.00-15.00.


CUM SI UNDE LIVRAM

Iti putem livra produsele comandate, in Bucuresti, intre orele 12.00 – 17.00 de luni pana vineri. Pentru livrari in zilele de sambata sau duminica sau in afara intervalului orar mentionat mai sus te rugam sa ne contactezi.

Livrarea produselor se face in 2 zile lucratoare de la preluarea comenzii.

Livrarea produselor se face in Bucuresti pentru comenzi cu valori minime de 200 Lei iar costul transportului este 25 Lei.
Capacitatea noastra de transport frigorific este limitata, astfel, ne rezervam dreptul de a refuza comenzi pe care nu le putem onora la timp.

Poti ridica produsele comandate si de la cofetariile noastre din strada Uranus nr. 100 sau Pipera Plaza.
Comenzile plasate prin email sau formular de comanda de pe site se considera acceptate doar in urma confirmarii noastre telefonice.