CUM COMAND

Poți comanda telefonic, prin email, folosind formularul din site sau direct în cofetăriile noastre din strada Uranus 100 și din Pipera Plaza. Alege varianta cea mai ușoară pentru tine. 

  • Comandă în cofetăriile noastre – Te așteptăm zilnic în cofetăriile ZORA unde poți vedea  produsele noastre și unde poți discuta cu cineva din echipa noastră despre ce îți dorești să comanzi. 
  • Comandă telefonic – Ne poți suna la 0771 119 563 pentru a afla mai multe informații sau pentru a plasa o comandă. Răspundem de luni până vineri între orele 10.00-19.00 și sâmbăta între orele 10.00-15.00.   
  • Comandă prin email – Ne poti scrie la adresa comenzi@cofetariazora.ro ce îți dorești să comanzi. Cineva din echipa noastră te va suna cât se poate de repede, pentru a confirma comanda și a stabili toate detaliile. 
  • Comandă cu ajutorul formularului de pe site – Poți folosi formularul de pe acest site pentru a plasa o comandă. Cineva din echipa noastră te va suna cât se poate de repede pentru a confirma comanda și a stabili toate detaliile.